Το ΑΤΙΜΕΤΟΝ του Αϊνατζή Διογένη και στα Αγγλικά
ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΆ ??🤯🤯 Ε...ΝΑΙ 😎
Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη χαρά, τη συγκίνηση & την περηφάνια μου!
Κρατώ στα χέρια μου & σας αναγγέλλω την κυκλοφορία της 3ης έκδοσης του "Ατίμετον" πλέον ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΆ !
ΝΑΙ, καλά διαβάσατε !
Για 1η ΦΟΡΑ στην ιστορία των ποντιακών πεπραγμένων, μπορεί κάποιος ακόμα κι αν δεν είναι τα νεοελληνικά η μητρική του γλώσσα, να διαβάσει & να διδαχθεί:
✅Τους κανόνες γραμματικής της ποντιακής διαλέκτου,
✅Τους κανόνες ορθής προφοράς της,
✅Τους τρόπους ορθής γραφής της,
✅Τα ιστορικά στοιχεία προέλευσής της,
✅Τα ιδιώματά της,
✅Να διαβάσει ποιήματα-τραγούδια στα ποντιακά & αγγλικά, ενώ ταυτόχρονα θα τα ακούει !
❤️Θέλω να ευχαριστήσω από βάθος καρδιάς, τον καλό μου φίλο & εκπαιδευτικό Κώστα Παταρίδη από τη μακρινή Μελβούρνη για τη μετάφραση του βιβλίου, τον εκδοτικό οίκο Ινφογνώμων για την διαχρονική εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, καθώς & όλους εσάς που στηρίζεται την προσπάθεια μου για την διατήρηση, διάσωση & διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Όσοι επιθυμείτε να το αποκτήσετε, στείλτε μου προσωπικό μήνυμα ή επισκεφθείτε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο.
🛑Υ.Γ. : Νόστιμο το φούστουρο !😉
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.