Στο Παίδων “Αγία Σοφία” κοριτσάκι 4 ετών με εγκαύματα- Συνελήφθη η μητέρα
Μία πολύ σοβαρή υπόθεση με θύμα ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών διερευνά το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων. Το παιδάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Παίδων «Αγία Σοφία» φέροντας εκτεταμένα εγκαύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤNews, το απόγευμα της 12ης Φεβρουαρίου το κοριτσάκι από τη Συρία διακομίστηκε στο Παίδων «Αγία Σοφία» μαζί με τη μητέρα του.
Οι γιατροί που εξέτασαν την τετράχρονη διαπίστωσαν ότι πως είχε εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο, τον θώρακα, την κοιλιά, αλλά και σε διάφορα σημεία στα χέρια και τα πόδια.
Παράλληλα, έφερε και πολλαπλές εκχυμώσεις στο σώμα της.
Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι το παιδί ήταν σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση, αβοήθητο στο σπίτι του, για τουλάχιστον τέσσερα 24ωρα.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.