Τελευταία Νέα:

Φώτο: Διορθώνει ζημιές της περιφέρειας ο Δήμος Αλμωπίας


Στην περιφέρεια σφυρίζουν αδιάφορα καιρό τώρα


Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε την ζημιά που υπέστη γέφυρα τσιμεντάβλακα που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του Εξαπλατάνου, (στο μνημείο του Μενέλαου Λουντέμη) προσκείμενου της επαρχιακής οδού Αριδαίας- Εξαπλατάνου δίπλα στο γήπεδο Εξαπλατάνου.

Την ζημιά στη γέφυρα την έκαναν τα μηχανήματα της περιφέρειας, όταν βρισκόντουσαν στην περιοχή για να κάνουν την κυματοειδή ασφαλτόστρωση όπου έχουμε κάνει ήδη ρεπορτάζ και δεν ίδρωσε κανενός το αυτί για την κακοτεχνία της ασφαλτόστρωσης και μετέπειτα της διαγράμμισης που θύμιζε το παιχνίδι ζιγκ ζακ.

Μετά από αρκετούς μήνες απραξίας και αδιαφορίας της περιφέρειας για την αποκατάσταση της γέφυρας του τσιμεντάβλακα που η ίδια προξένησε και στην γέφυρα είχε τοποθετηθεί εδώ και μήνες ένα κάδος ως σημαδούρα, για να μην δημιουργηθεί κάποιο ατύχημα ξεκίνησαν εργασίες από το εργοτάξιο του δήμου Αλμωπίας για την αποκατάσταση της βλάβης που υπέστη η γέφυρα καθώς πέραν της δυσκολίας που προκαλούσε τις διέλευσης των οχημάτων ήταν και επικίνδυνο να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα σε οποιονδήποτε δεν το είχε προσέξει.

Ακόμη μία φορά ορισμένοι στην Περιφέρεια δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους!!!. και σφυρίζουν αδιάφορα, μία με την ασφαλτόστρωση , τις διαγραμμίσεις και τώρα με τις ζημιές που προκάλεσαν , αλλά δεν θέλουν να τις αποκαταστήσουν.

 Ευτυχώς στον Δήμο Αλμωπίας υπάρχει εν συναίσθηση και ξεκίνησαν με τους εργάτες του εργοταξίου την αποκατάσταση της βλάβης , όπως θα δείτε στις εικόνες έτσι ώστε να γίνει πάλι προσβάσιμη η γέφυρα και κατ' επέκταση ο δρόμος πού ήταν επικίνδυνη να προκαλέσει τροχαίο.





















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.