Τελευταία Νέα:

Δήμος Κυριλίδης - Πόρισμα ΚΤΕΛ: Ποιον καλύπτετε κ.Τζαμτζή και δεν κάνετε μήνυση για το πλαστό έγγραφο;


Σήμερα στην επιτροπή λογοδοσίας ο αντιπεριφερειάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής παραδέχτηκε ότι δεν έχει κάνει μήνυση για πλαστό έγγραφο βεβαίωσης που παρουσιάστηκε με διττή μορφή και εξακριβώθηκε από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας.
Σύμφωνα με το υπ’ αριθμόν κ1880/23/2024 έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (μονάδα επιθεωρήσεων και ελέγχων που συντάχθηκε από τους ελεγκτές της Ε.Α.Δ κ.κ. Νιφόρα Γεωργία Κόμνο Γεώργιο και Οικονόμου Βασίλειο,επειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε εκτελεσή της με αριθμό 351Ξ/03-01-2024 εντολής ελέγχου, στην ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΑΕ.

Πόσο 184.000 ευρω τον Απρίλιο του 2023 δοθηκε ως προκαταβολή για δημιουργία επιχειρηματικού πλάνου προϋπολογισμού 766.502 συν ΦΠΑ (αριθμός ΑΔΑ 904Φ465ΧΘΞ-1ΤΨ) για την δημιουργία στάσεων οχημάτων, συνεργείου ΄χώρους διανυκτέρευσης κτλ.

Για το ποσό αυτό η ΕΑΔ διαπιστώνει ότι εκταμιεύτηκε με πλαστό έγγραφο, καθώς αντίγραφο της βεβαίωσης έναρξης εργασιών βρέθηκε με διττή μορφή, με αριθμό πρωτοκόλλου ΠΚΜ20200/5 αλλά με διαφορετικές ημερομηνίες 12.12.2021 και 12.12.2022 ενώ ο φερόμενος ως τελικός υπογράφων είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής ο οποίος εγγράφως διαβεβαίωσε την ΕΑΔ πως το αιτημά του ουδέποτε απαντήθηκε τονίζοντας ότι απαιτούνταν προηγούμενη άδεια ίδρυσης, προεγκρίσεις και άδεια οικοδομής για τις οποίες μέχρι το καλοκαίρι δεν είχε καν υποβληθεί το αίτημα.

Έγγραφο που αποδεικνύει οτι κάποιος έκανε πλαστογραφία έτσι ώστε να εκταμιευτούν χιλιάδες ευρώ για επιχειρηματικό πλάνο που αφορά τα ΚΤΕΛ Πέλλας. 
  1. Γιατί ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δεν έχει κάνει μήνυση κατά αγνώστου; 
  2. Γιατί δεν έχει ζητήσει γραφολογική πραγματογνωμοσύνη έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να βοηθήσει τις αρχές; 
  3. Ποιον καλύπτει ο κ. Αντιπεριφερειάρχη και δεν έκανε μήνυση;
  4. Εφόσον ξεκαθάρισε την θέση του ότι δεν είχαν υποβληθεί τα απαιτούμενα γιατί ο ίδιος δεν έκανε μήνυση;








-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.