Τελευταία Νέα:

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας - Τα θέματα




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Καλείστε να συμμετέχετε στην τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 10:00΄ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιου περί σύναψης δανείου για την «Προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED για την εξοικονόμηση ενέργειας στο Δημοτικό φωτισμό» μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείου και έγκριση των γενικών όρων και εξασφαλίσεων, συνολικού προϋπολογισμού 4.560.994,04€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

2
Αποδοχή δωρεάς ενός (1) συρόμενου κλαδοτεμαχιστή από τον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) Κεντρικής Μακεδονίας στο Δήμο Αλμωπίας.

3
Έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης με τίτλο: «Ανάπλαση κοινοχρήστου χώρου για την δημιουργία χώρου αναψυχής στην οδό Σωκράτους του δήμου Αλμωπίας» στα πλαίσια της υπ’ αριθμ.πρωτ:2502/26-04-2023 πρόσκλησης και της Απόφασης παράτασης αυτής με αριθμό πρωτοκόλλου:277.2.2/2024 και ΑΔΑ:9Β7446Ψ844-83Χ, όπως ισχύει για την υποβολή προτάσεων για τα έτη 2023-2024 στον άξονα προτεραιότητας 2 (Α.Π.2) «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ- ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και αποδοχή των όρων της Πρόσκλησης.

4
Έγκριση μελέτης κυκλοφοριακού μοντέλου της πόλης της Αριδαίας.

5
Παράταση (1η) προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο «ΥΠΟΕΡΓΟ Ι: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ».


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


 

 














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.