Τελευταία Νέα:

Συντοπίτης μας από την Αριδαία χρειάζεται βοήθεια.



Καλημέρα σας φίλοι μου! 
Εύχομαι υγεία σε όλους!! Ονομάζομαι Στάθης Πασχουλης ζω στην Ρόδο και κατάγομαι από την Αριδαία!!Τα τελευταία 3,5 χρόνια πάσχω από καρκίνο στην δεξιά παρωτι'δα με μετάσταση στα πνευμόνια.

Πλεον έχω ξεπεράσει των κίνδυνο και συνεχίζω με υποδόριες θεραπείες για την τελική αντιμετώπιση της ασθενείας μου.Δυστυχως παράλληλα με αυτήν την κατάσταση από αρχές Ιουνίου αντιμετωπίζω και ολική παράλυση από τον αυχένα και κάτο λόγω φλεγμονής στον αυχένα που πιέζει τον μυελό των οστών και το νευρικό σύστημα.

Η φλεγμονή αυτή έχει δημιουργήσει κοίλες και καθίζηση σπονδύλου.Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης μου είναι να μεταβώ στο διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να χειρουργηθώ.Η εγχείρηση αυτή μπορεί να γίνει μόνο εκεί και έχει κόστος 15000€€ ευρώ εγχείρηση - θεραπεία και διαμονή συνολικά !!!

 Η οικονομική μου κατάσταση δεν με βοηθάει να μεταβώ και να προβώ σε αυτήν την εγχείρηση!!!! Παρακαλώ πολύ όσους μπορούν να με στηρίξουν οικονομικά όπως και αν μπορούν σε αυτήν μου την διαδικασία!! 

Αριθμός ΙΒΑΝ  LT463250077069221061
Σας ευχαριστώ πολύ!!!! 
Να σας έχει καλά ο θεός!!!!















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.