Τελευταία Νέα:

Στα κέντρα αποφάσεων ο Δήμαρχος Αλμωπίας Παρούτογλου Νικόλαος στο πλαίσιο ενός δεκαημέρου πρωτοβουλιών!








Στα κέντρα αποφάσεων ο Δήμαρχος Αλμωπίας Παρούτογλου Νικόλαος στο πλαίσιο ενός δεκαημέρου πρωτοβουλιών!
Παράλληλα με την τοπική καθημερινότητα και τον προγραμματισμό,ο δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου,ολοκλήρωσε έναν απαιτητικό κύκλο πολιτικών πρωτοβουλιών.

Βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη,αφού συνόδευσε τους Άλμωπες στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, με τον ομώνυμο δήμαρχο κ. Ζαμπούκη και συμφώνησαν σε έναν οδικό χάρτη συνεργασίας.

Έπειτα, μετέβη στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον υφυπουργό εσωτερικών κ.Σπανάκη,την υπουργό και υφυπουργό τουρισμού κ.κ Κεφαλογιάννη και Ράπτη(με την ιδιότητα και του μέλους του δ.σ των ιαματικών πηγών),τον υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης κ.Παπαστεργίου.

Τα προγράμματα αντιμετώπισης της λειψυδρίας,το θεσμικό πλαίσιο χρηματοδότησης των ιαματικων περιοχών και η ψηφιακή αναβάθμιση των δήμων,ήταν κυρίως η αντίστοιχη θεματολογία.

Επίσης έλαβε την διαβεβαίωση για άμεση χρηματοδότηση του δήμου, η οποία θα δοθεί στους πληγέντες από τις πλημμύρες του Ιανουαρίου 2023. Η συμβολή του βουλευτή Πέλλας Βασιλειάδη Λάκη στο θέμα αυτο, ήταν καταλυτική.

Επίσης σε συνεργασία στην γενική γραμματεία αθλητισμού με τον κ.Κοντό και τον διευθυντή του υπουργού παιδείας κ.Χαμπίδη,συζήτησαν διεξοδικά την χρηματοδότηση κατασκευής κερκίδας στο γήπεδο της Σωσσάνδρας.

Τέλος σε επίσκεψη στην ΚΕΔΕ,επικεντρώθηκαν στα θεσμικά ζητήματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.