Τελευταία Νέα:

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Λουτροχώρι σύμφωνα με την Δήμαρχο κ. Ιγαντιάδου






Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε σε περιοχή του Λουτροχωρίου, από άγνωστη αιτία.

Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγειες δυνάμεις της πυροσβετικής υπηρεσίας Αριδαίας, Νάουσας, Βέροιας, καθώς και τα τμήματα πολιτικής προστασίας του Δήμου Σκύδρας και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Ο Δήμος  Σκύδρας με τα μηχανήματα του, 2 JCB, έναν φορτωτή και μία υδροφόρα, επιχειρούσε καθοριστικά στην κατάσβεση της φωτιάς. 

Θέλω να ευχαριστήσω ολόθερμα τους συνεργάτες μου, χειριστές των μηχανημάτων που μέχρι αυτή την ώρα βρίσκονται στην περιοχή, θέλω να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Γιαγόγλου,  τον Θεόφιλο Κελεσίδη, τον Μελέτη Ανθόπουλο, τον Βασίλη Καρυπίδη, τον Κώστα Πετρίδη, τον Χάρη Μπιλάλη, τον Σάββα Θεοδοσιάδη, τον αντιδήμαρχο Αθανάσιο Γίτσα, τον πρόεδρο ΔΕΥΑΣ Νικόλαο Χατζη'ι'ωαννίδη, τον πρόεδρο Λουτροχωρίου Λάζαρο Γολσουζίδη.

Σπουδαία, μεγάλη και σημαντική ήταν η κινητοποίηση των κατοίκων του χωριού, όπως και του Πλευρώματος, που με γεωργικούς ελκυστήρες και βυτία συνέβαλαν στην κατάσβεση  της φωτιάς και τους οποίους όλους, έναν προς έναν θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά.

Φυσικά οι συνεργάτες μου κι εγώ ήμασταν παρόντες και σε συνεννόηση με τους διοικητές των πυροσβετικών δυνάμεων συνδράμαμε στο έργο της οριοθέτησης και ελέγχου της φωτιάς.

Παρών επίσης ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής με υπαλλήλους του τμήματος πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Πέλλας, ενώ ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία και με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλα'ι'τζίδη, τους οποίους και θέλω να ευχαριστήσω ολόθερμα για τη βοήθεια.












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.