Τελευταία Νέα:

Τι μάθαμε από την Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας




Τι μάθαμε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ρου δήμου Αλμωπίας το  οποίο έγινε στις 18 Ιουνίου 2024.
Μάθαμε ότι για τον δρόμο που ενδιαφέρθηκε ο κ. Μπάτσης που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι Σωσάνδρας και Προμάχων και έκανε και post στο fecebook δεν ήταν ακριβώς όπως τα παρουσίασε διότι από τα έγραφα που παρουσίασε ο κ. Παρούτογλου φάνηκε ότι δεν πηγαίνανε χρήματα για τον δρόμο τα προηγούμενα χρόνια. 

Μάθαμε από τον κ. Χρυσίδη πρόεδρο Δ.Ε.Υ.Α ότι το νερό από την Σωσάνδρα μέσα Ιουλίου θα πέσει στο δίκτυο της Αριδαίας και δεν θα υπάρχει πλέον θέμα με το ποσοστό του αρσενικού στην δυτική πλευρά της Αριδαίας.

Μάθαμε από τον κ. Σαμαρά ότι θα γίνει επέκταση του κτιρίου της φιλοζωικής όπου στεγάζονται αδέσποτα και θα τοποθετηθούν 2-3 ταΐστρες έξω από την πόλη ώστε να οδηγήσουν τα σκυλιά μακριά από το κέντρο της πόλης.

Μάθαμε από τον κ. Ιατρίδη προϊστάμενο εργοταξίου ότι το εργοτάξιο για να λειτουργήσει καλύτερα χρειάζεται επιπλέον προσωπικό σύμφωνα με την ανάλυση που έκανε και ότι τα επόμενα χρόνια αυτό θα γίνει επιτακτικότερο λόγω συνταξιοδότησης επιπλέον υπαλλήλων.

Μάθαμε σε ερώτηση του κ. Μπάτση γιατί σταμάτησαν τα έργα στην ανατολική πλευρά της Αλμωπίας από τον κ. Θεοδωρίδη ότι αυτό έγινε λόγω των Πανελλαδικών εξετάσεων και του κινδύνου να τραυματιστεί κάποιο παιδί. Το έργο εξάλλου έχει πρόβλεψη ολοκλήρωσης 18μηνου όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάθαμε αναλυτικά για όλα τα ελλείματα που κληρονόμησε η νέα διοίκηση στον Δήμο Αλμωπίας , τα οποία είναι και αρκετά και υψηλά σε χρήματα.

Μάθαμε ότι πλέον είναι αρκετά κοντά η ίδρυση ενός κυνοκομείου σε επίπεδο νομού ,μετά την συνάντηση όλων των δημάρχων,  έχει βρεθεί και ο χώρος έτσι ώστε να διαχειριστεί καλύτερα το πρόβλημα με τα αδέσποτα.

Μάθαμε ότι το Αναψυκτήριο στα Λουτρά είναι εδώ και 2 μήνες έτοιμο να δημοπρατηθεί αλλά λόγω των αυθαιρεσιών και της αυθαίρετης δόμησης της προηγούμενης διοίκησης , επιβλήθηκε πρόστιμο 36000 ευρώ από την πολεοδομία σύμφωνα με τον πρόεδρο της Λουτρόπολης.

Μάθαμε ότι τελικά η πρώην διευθύνουσα σύμβουλος έχει λευκό ποινικό μητρώο , κάτι το οποίο επιτακτικά ζητούσε ο κ. Μπάτσης , αλλά του ζητήθηκε να δείξει και το ποινικό μητρώο του δικού του διευθύνοντα συμβούλου το 2019 όταν τον προσέλαβε . (περιμένουμε)

Μάθαμε ότι η πρώην διευθύνουσα σύμβουλος επειδή δεν προσφέρει τις υπηρεσίες της λογιστικά και νομικά δεν θα πληρωθεί από την ημέρα που παύτηκε από την επιχείρηση άσχετα που δεν παραιτήθηκε η ίδια. Σε αντίθεση με τον κ. Μπάτση που στην περίοδο του κορωνοιού που όπως έλεγε η Λουτρόπολη ήταν κλειστή ή τα έσοδα ήταν 100 ευρώ την ημέρα πολλές φορές πλήρωνε τον δικό του διευθύνοντα σύμβουλο κανονικά.

Μάθαμε ότι το εστιατόριο στην Λουτρόπολη έχει θέμα στατικότητας και για να διορθωθεί χρειάζεται υπέρογκο ποσό. Δεν το δημοπράτησε ο κ. Μπάτσης διότι ο κ. Παρούτογλου του είπε ότι θα το κάνει αυτός , αλλά δεν τον ενημέρωσε για το πρόβλημα στατικότητας ως όφειλε.























-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.