Τελευταία Νέα:

Φώτο & Vid : Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα τροχαία ατυχήματα στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας


Πραγματοποιήθηκε χθες στο Ξενιτίδειο Πνευματικό κέντρο Αριδαίας ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αλμωπίας με συμμετοχή διαφόρων φορέων, σχετικά με την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και αναφέρθηκαν στα τροχαία ατυχήματα φορείς όπως τα μέλη του Πανελλαδικού Συλλόγου "SOS Τροχαία Εγκλήματα" η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Υγείας κ. Νατσιούλα Μαρία η οποία μάλιστα παρουσίασε με την ομιλία της πως «Πεζοπορώντας με ασφάλεια! Καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες για την κυκλοφορία των πεζών» ,ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας Αστυνόμος Α΄ κ. Μαργιόλης Μιχαήλ ο οποίος θα αναφερθηκε στο Νομικό Πλαίσιο και τις Κυρώσεις για τα Τροχαία Ατυχήματα ο οποίος μάλιστα δέχθηκε και ερωτήσεις του κοινού απαντώντας κατατοπιστικά και ευγενικά για τις απορίες που του έθεσαν οι πολίτες.

Ο υπεύθυνος ΕΚΑΒ κ. Αβραμίκας Στέφανος ο οποίος αναφέρθηκε στην εμπειρία του ως διασώστης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Ολλανδέζου, κ. Τσαρκνιάς, κ. Χατζηδημητριάδης, κ. Σαμαράς και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α κ. Χρυσίδης.



Ξ









Βιντεο:













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.