Τελευταία Νέα:

Φώτο: "το όνομα Πρόμαχοι είναι απολύτως ακριβές. Διάβασα ότι το προηγούμενο όνομα ήταν Ακρόπολη και αυτό θα ήταν απολύτως ακριβές" - Ο Ν. Δένδιας από τους Προμάχους Αλμωπίας


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας το απόγευμα της Παρασκευής μετά την Έδεσσα επισκέφθηκε την τελευταία προς βορρά Κοινότητα της Πέλλας τους Προμάχους Αλμωπίας. Στον σύντομη ομιλία του στους πολίτες μεταξύ άλλων ανέφερε
Νομίζω ότι το όνομα Πρόμαχοι είναι απολύτως ακριβές. Διάβασα ότι το προηγούμενο όνομα ήταν Ακρόπολη και αυτό θα ήταν απολύτως ακριβές. 

Έλεγα πριν ότι αν θέλεις να κρεμάσεις τον χάρτη της Ελλάδας και βάλεις μια πινέζα, κάπου εδώ θα την βάλεις για να κρατηθεί ο χάρτης. Φυλάτε την πατρίδα! Και σας είμαστε ευγνώμονες για αυτό. Είσαστε στα όρια της χώρας μας. 

Εμείς η Νέα Δημοκρατία είμαστε το κατ’ εξοχήν Ευρωπαϊκό κόμμα, είμαστε το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή που μας έβαλε στην Ευρώπη και είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε στην Ευρώπη. Και εδώ είναι η πατρίδα του, η Κεντρική Μακεδονία είναι η πατρίδα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και άρα είναι η πατρίδα της παράταξης. Η πατρίδα της Νέας Δημοκρατίας. Σηκώσαμε στα σύνορά μας όχι μόνο την ελληνική σημαία αλλά και την ευρωπαϊκή σημαία. 

Έχει λοιπόν για εμάς σημασία η Ευρώπη να αναπτύξει και έναν αμυντικό βραχίονα. Αλλά για να αναπτυχθεί αυτός ο βραχίονας πρέπει στις ευρωεκλογές να είναι ισχυρές οι δυνάμεις που πιστεύουν στην Ευρώπη, που πιστεύουν ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα μαζί. Όχι δυνάμεις που πιστεύουν ότι πρέπει να μειωθεί η Ευρώπη, να είναι μικρότερη, να είναι λιγότερη. Εμείς θέλουμε μεγαλύτερη και ισχυρότερη Ευρώπη. (από την ομιλία μου στις 24/5/2024 στους κατοίκους των Προμάχων Πέλλας)






























karatzova.com
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.