Τελευταία Νέα:

Φώτο: Επίσκεψη του Αντιδήμαρχου κ. Τσαρκνιά στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) που λειτουργεί στην Αριδαία


Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) που λειτουργεί στην Αριδαία και στεγάζεται στο 2ο Γυμνάσιο επισκέφθηκε χθες, Τρίτη  6 Φεβρουαρίου  ο Αντιδήμαρχος παιδείας κ. Τσαρκνιάς Πέτρος.
Ο κ. Αντιδήμαρχος συνομίλησε με τους εκπαιδευόμενους και τις εκπαιδευόμενες του σχολείου και στην συνέχεια ενημερώθηκε από τους εκπαιδευτικούς και την Διευθύντρια  για την ταυτότητα του σχολείου και τις ανάγκες του. 

Το    Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας λειτουργεί στην  Αριδαία για 5η χρονιά. Μετά από επιτυχή φοίτηση 2 ετών, το σχολείο χορήγει Απολυτήριο Γυμνασίου.

 Το πρόγραμμα σπουδών είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της ενήλικης ζωής και ήδη 100 περίπου συμπολίτες  και συμπολίτισσες από την περιοχή της Αμωπίας, έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την φοίτηση τους και έχουν λάβει το Απολυτήριο.

Αιτήσεις  Εγγραφών γίνονται δεκτές όλο τον χρόνο. Τηλ. Αμέσου επικοινωνίας 6955107482 και 23820 81010.

Δέσποινα Πατρικίου 
Διευθύντρια ΣΔΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.