Τελευταία Νέα:

Σοκ στον “αέρα” για τον Δ. Μαρκόπουλο – “Έλαβα απειλητικό μήνυμα με φωτογραφίες των παιδιών μου”


Απειλητικό e-mail με φωτογραφίες των παιδιών έλαβε κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη και βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος.
«Έλαβα κάποια mail… Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Με φωτογραφίες των παιδιών μου» είπε ο κ. Μαρκόπουλος στους εμβρόντητους συνομιλητές του.

«Όταν όμως κάποιοι κόβουν μια δήλωση για να νομίζει ο κόσμος ότι εγώ διασκεδάζω στην εξεταστική (σ.σ. για τα Τέμπη), ενώ εγώ πότε δεν είπα κάτι τέτοιο… κρίμα. Σε αυτό φταίνε τα σκοτάδια του twitter. Κόβουν μια δήλωση με σκοπό να δείξουν οτι ήμουν σκληρος» συμπλήρωσε.

Παράλληλα ζητήσε για άλλη μια φορά συγγνώμη για τη δήλωση που είχε κάνει στην εξεταστική λέγοντας «εγώ όταν έκανα ένα λάθος βγήκα μετά από 11 ώρες μέσα σε μια συνεδρίαση, έκανα μια ατυχή δήλωση, ζήτησα συγγνώμη ανθρώπινα, ήταν λάθος μου»

Η δήλωση Μαρκόπουλου στην εξεταστική για τα Τέμπη που προκάλεσε αντιδράσεις

«Να κάνουμε και λίγο χιούμορ, η επιτροπή μας είναι και κάπως γουρλίδικη. Δύο πολύ καλοί και άξιοι συνάδελφοί μας, ο κύριος Ανδρέας Νικολακόπουλος και η κυρία Ιωάννα Λιτρύβη υπουργοποιήθηκαν», είχε δηλώσει ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της Εξεταστικής σε τοποθέτησή του στη διάρκεια συνεδρίασης, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Μάλιστα την επόμενη μέρα ο κ. Μαρκόπουλος επανήλθε αναγνωρίζοντας πως η χθεσινή δήλωσή του ήταν «άστοχη» και «ένα λάθος της στιγμής».

«Η χθεσινή μου δήλωση περί γουρλίδικης Επιτροπής για κάποιους συναδέλφους προφανώς ήταν άστοχη. Ζητώ συγγνώμη και θα ήθελα αυτό να διατυπωθεί και προφορικά και από το Σώμα. Ήταν κάτι το οποίο προφανώς ήταν ένα λάθος της στιγμής, χωρίς δικαιολογίες» επισήμανε.













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.