Τελευταία Νέα:

Τελικά δεν φταίει κανένας για το έργο αναβάθμισης του κλειστού Γυμναστηρίου;


Μάθαμε σήμερα στην συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, από τον Πρόεδρο της Επιτροπής και Δημάρχου Αλμωπίας κ. Παρούτογλου, ότι η εταιρεία που είχε αναλάβει το έργο αναβάθμισης του κλειστού Γυμναστηρίου, κατέθεσε αίτηση διάλυσης της σύμβασης η οποία υπογράφηκε στις 24/10/2023  πριν 3,5 μήνες από την προηγούμενη διοίκηση και άκουσον άκουσον ζητώντας αποζημίωση, συνολικά 108000 ευρώ λόγω υπαιτιότητας του φορέα δηλαδή του Δήμου Αλμωπίας για την μη έναρξη και εκτέλεση του έργου.
Το ποσό προκύπτει από το 5% του ποσού που ανέρχεται στις 50.000 και φτάνει στις 108.000 ευρώ για τα όποια έξοδα έκανε η εταιρεία για το έργο!!

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο μιλώντας η απερχόμενη διοίκηση για το έργο αυτό έφτανε μέχρι την υπογραφή της σύμβασης που έγινε 24/10/2023 και για το υπόλοιπο διάστημα όπου έπρεπε να εγκατασταθεί ο εργολάβος στο κλειστό και να ξεκινήσει το έργο, και για τον λόγο αυτό σύλλογοι που χρησιμοποιούσαν το κλειστό είχαν αποχωρήσει και μεταφέρει αλλού τον εξοπλισμό τους, μέχρι την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής υπήρχε κενό λόγου.

Δεν ακούσαμε τίποτα για τον λόγο που δεν έγιναν τα παραπάνω αλλά ακούστηκε και το παράδοξο ότι για την μη υλοποίηση του έργου ΤΕΛΙΚΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !!

Από την υπογραφή της σύμβασης εως  την ανάληψη της νέας διοίκησης μεσολάβησαν 2,5 μήνες περίπου για ένα έργο όπου είχε χρησιμοποιηθεί ως σημαία προεκλογικά από την προηγούμενη δημοτική αρχή και σήμερα δεν φταίει κανένας που η εταιρεία που ανέλαβε την υλοποίηση του έργου όχι μόνο δεν ξεκίνησε το έργο αλλά ζητάει και αποζημίωση!!

Τα συμπεράσματα δικά σας!!









-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.