Τελευταία Νέα:

(φωτο)-Τα Χριστούγεννα… ήρθαν από αρχές Νοεμβρίου στις βιτρίνες των καταστημάτων



Μπορεί οι θερμοκρασίες στην Ελλάδα να είναι ακόμα υψηλές, ωστόσο η αγορά της Θεσσαλονίκης άρχισε να στολίζει με τα χριστουγεννιάτικα τις βιτρίνες των καταστημάτων από τον… Νοέμβρη.


Σε πολλές γωνιές της Θεσσαλονίκης πολλά μικρά ή μεγάλα καταστήματα έχουν «βάλει» τα γιορτινά τους, σχεδόν ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα.



Πολύχρωμες βιτρίνες, γεμάτες με κάθε είδους στολίδια, μπάλες μεγάλες και μικρές, φωτάκια σε διάφορα χρώματα, γιρλάντες και «φορτωμένα» δέντρα, κοσμούν δρόμους του κέντρου της πόλης, δημιουργώντας ένα γιορτινό κλίμα.



Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του thestival.gr τα γιορτινά της έβαλε μια από τις πιο γνωστές στοές της πόλης, ενώ και αρκετές βιτρίνες καταστημάτων του κέντρου έχουν μπει στο κλίμα των Χριστουγέννων.


Με σκοπό να αλλάξουν την διάθεση των πολιτών, αλλά θέλοντας να κερδίσουν και το ενδιαφέρον τους, οι καταστηματάρχες αποφασίσουν όλο και νωρίτερα κάθε χρόνο να στολίζουν τις βιτρίνες, χρησιμοποιώντας όλο και πιο λαμπερά στολίδια και λαμπάκια, για να τραβήξουν τα βλέμματα των περαστικών.









-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.