Τελευταία Νέα:

Νέος πρόεδρος Ίδας Αλμωπίας: "Αισθάνομαι πιο έτοιμος να αγωνιστώ για ένα καλύτερο μέλλον για το χωριό μας"


Η σημερινή ημέρα αποτελεί μια ημέρα χαράς και ευτυχίας, κατόπιν του αποτελέσματος της 8η Οκτωβρίου!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον επικεφαλή της παράταξής μας «Αλμωπία Ψηλά» και εκλεγμένο πλέον δήμαρχο Αλμωπίας, κ. Νίκο Παρούτογλου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι υποψήφιος και να εκλεχθώ ως πρόεδρος του χωριού μου, την Ίδα.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά τους υπόλοιπους συνυποψήφιούς μου στο τοπικό συμβούλιο, με τους οποίους δώσαμε μαζί έναν ωραίο αγώνα για την εκλογή της παράταξής μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω, επίσης, σε μερικούς αφανείς συνοδοιπόρους με τους οποίους μοιραστήκαμε τον παλμό της εκλογικής προετοιμασίας, αλλά και στον συγχωριανό μας υποψήφιο για το δημοτικό συμβούλιο κ. Αθανάσιο Μποζίνη, που έδωσαν ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί ταυτόχρονα τη μάχη για να ανέβουμε όλοι και πρωτίστως, η Αλμωπία ακόμη πιο ψηλά.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω από καρδιάς και όλους εσάς, τους συγχωριανούς μου, που πέρα από την ψήφο σας με τιμήσατε με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Με την υποστήριξή της οικογένειάς μου αλλά και τη δική σας αισθάνομαι πιο έτοιμος να αγωνιστώ για ένα καλύτερο μέλλον για το χωριό μας.

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Με χαρά και τιμή,
ο νέος πρόεδρος της Ίδας

Γάτσος Εμμανουήλ




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.