Τελευταία Νέα:

Ίδα Αλμωπίας - Περιμένοντας την μελέτη για 20 μέτρα τσιμενταύλακα


Στην Ίδα Αλμωπίας η στασιμότητα μέσα στο χωριό επικρατεί εδώ και 8 χρόνια.
Ο τσιμενταυλακας όπως θα δείτε στις φωτογραφίες έχει υποχωρήσει ,παρέσυρε την περίφραξη του παραπλήσιου οικοπέδου και συγχρόνως έχει σταματήσει η ροή του νερού στο μεγαλύτερο τμήμα του.

Η ιστορία ξεκινάει πριν 8 χρόνια όταν στην διοίκηση του Δήμου ήταν ο κ.Μπίνος και άρχισε σιγά σιγά να εμφανίζεται το πρόβλημα.

Ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι του χωριού και υπήρχαν προφορικές διαβεβαιώσεις ότι θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Πέρασαν τα χρόνια της διακυβέρνησης του κ. Μπινου και δεν έγινε τίποτα.

Ήρθε η διοίκηση του κ. Μπάτση σε συνεργασία με τον κ. Παρούτογλου τον πρώτο χρόνο και τέθηκε ξανά το πρόβλημα στον κ. Θεοδωρίδη (Τζερκέζο) ως Αντιδήμαρχος εργοτάξιου , στον οποίο προτάθηκε να φέρει τα μηχανήματα του Δήμου για την διάνοιξη και τα έξοδά των νέων σωλήνων να τα επωμιστούν οι κάτοικοι που επηρέαζε ο τσιμενταυλακας.

Ο κ. Θεοδωρίδης δέχτηκε να προγραμματίσει να έρθουν τα μηχανήματα και παράλληλα να ερευνήσει το τι μπορεί να γίνει με τις σωλήνες.

Μετά από κάποιο διάστημα ενημερώθηκε και ο κ. Κετικίδης Αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Αλμωπίας, ο οποίος ήρθε στον χώρο έβγαλε φωτογραφίες και ενημέρωσε τους κατοίκους ότι για να γίνει σωστά το έργο πρέπει να γίνει μελέτη την οποία θα την προχωρήσει ο ίδιος και σύντομα θα επιδιορθωθεί το σημείο αυτό γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να υποχωρήσει και ο δρόμος.

Σημερα έχουν περάσει άλλα 3,5 χρόνια από εκείνη την ημέρα, είμαστε σε προεκλογική περίοδο και ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση αν έγινε μελέτη, αν εγκρίθηκε, αν θα υλοποιηθεί ή τέλος πάντων αν δεν πρόκειται να γίνει να το ξέρουν οι κάτοικοι που επηρεάζονται από το έργο αυτό να το επιδιορθώσουν μόνοι τους.
























-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.