Τελευταία Νέα:

Φώτο: "Συμεών Σωτηριάδης" ονομάστηκε η αίθουσα του ΔΣ του Δήμου Αλμωπίας



Σε ένα άκρως συγκινησιακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση του ΔΣ Αλμωπίας, με θέμα την ονοματοδοσία της αίθουσας συνεδριάσεων σε Αίθουσα  "Συμεών Σωτηριάδης", τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου προ ολίγων μηνών τ. προέδρου, ο οποίος ήταν και ο μακροβιότερος από ιδρύσεως του Δήμου. 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης,  οι αρχηγοί των Δημοτικών Παρατάξεων Σάκης Χατζηδημητρίου, Δημήτρης Μπίνος και Νίκος Παρουτογλου, ο Διευθυντής της Α'βάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Σάββας Ταϊλαχίδης,  οι εκπαοδευτικοι και συνάδελφοι του εκλιπόντος Παύλος Καρυπίδης και Ανδρέας Παπαβέντσης, οι πρώην Δήμαρχοι Αλμωπίας Χρήστος Μπίνος και Πέτρος Ζέρζης και ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Μάκης Δεμίρης, ενώ πριν τη λήξη της συνεδρίασης η χήρα του Σίμου Σωτηριάδη, εμφανώς συγκινημένη μετέφερε εκ μέρους της οικογένειας, τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους όσοι τίμησαν τη μνήμη του.

Η εκδήλωση έκλεισε με τρισάγιο και αποκαλυπτήρια της επιγραφής. 

Σίμο Σωτηριάδη, σ' ευχαριστούμε για όλα!





















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.