Απίστευτο το τι συμβαίνει σε 1' λεπτό στο διαδίκτυο - Πίνακες
Πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα λεπτό. Εξήντα δευτερόλεπτα μπορούν να περάσουν στο ανοιγόκλεισμα ενός ματιού για κάποιον που χαλαρώνει στο Facebook ή ελέγχει τα mail του.
Συνδυάστε όλες αυτές τις ενέργειες μαζί και έχουμε μια εξαιρετική εικόνα της ζωής του Διαδικτύου μέσα σε ένα λεπτό!
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέταξαν οι Lori Lewis και Officially Chadd για την Visual Capitalist, σε ένα μόνο λεπτό καταγράφεται η ακόλουθη δραστηριότητα, στο διαδίκτυο για το 2019:
- 1 εκατομμύριο login στο Facebook,
- 4,5 εκατομμύρια βίντεο στο YouTube,
- 1,4 εκατομμύρια κινήσεις στο Tinder
- συνολικά 41,6 εκατομμύρια μηνύματα που αποστέλλονται στο WhatsApp και το Facebook Messenger.
Στο ίδιο λεπτό διαδικτύου επίσης υποβάλλονται
3,8 αναζητήσεις στο Google,
347,222 κυλήσεις στο Instagram
694.444 ώρες θέασης καταγράφονται στο Netflix
Σε συγκριτική βάση, η Visual Capitalist αφού συνέταξε τα στοιχεία παρατήρησε ότι δεν υπήρξαν ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις από το 2018 στο 2019.
Βέβαια, το διαδίκτυο είναι ένας «οργανισμός» απίστευτα δυναμικός, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πάντα νέα και ενδιαφέροντα πράγματα που προκύπτουν εκεί.
Κάντε την σύγκριση της περσινής έκδοσης αυτού του chart με την πιο πρόσφατη καταχώρηση:
Οι συνδέσεις στο Facebook και οι αναζητήσεις Google παρέμειναν σχετικά στάσιμες από το ένα έτος στο άλλο, με την Google να προσθέτει επιπλέον 100.000 αναζητήσεις σε ένα λεπτό το 2019 και το Facebook να προσθέτει κάτω από 30.000 συνδέσεις.
Άλλες πλατφόρμες είχαν ένα πιο ισχυρό 2019 λεπτό σε σύγκριση με το 2018. Η Netflix, για παράδειγμα, σχεδόν τριπλασίασε τον όγκο των ανθρώπων που παρακολουθούν το περιεχόμενό της και το Instagram σχεδόν διπλασίασε τον αριθμό των ατόμων που παρακολουθούν τη ροή στην πλατφόρμα του.
Τι να περιμένουμε άραγε το 2020;
Πηγή:newmoney.gr
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.