Τελευταία Νέα:

Ανατροπή στην ανατροπή από την Κατερίνα Μπαγκή!!



Μετά από  πρόταση  της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και προσωπικής συνεννόησης με τον κ. Χρήστο Γιαννούλη δέχτηκα να βοηθήσω  το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ στη Περιφέρεια
Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.


  Όμως η καλύτερη δυνατή επίδοση  του ψηφοδελτίου του κυρίου Γιαννούλη στη Κεντρική Μακεδονία μάλλον δεν αποτελεί επιδίωξη και των αξιωματούχων του ΣΥΡΙΖΑ στην  Πέλλα,  οι οποίοι  έθεσαν ισχυρότατες ενστάσεις για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο.

  Κατόπιν τούτου δεν θα είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του κυρίου Γιαννούλη « Κοιτάμε Μπροστά» επειδή μάλλον κοιτάμε πίσω ακολουθώντας αναχρονιστικές πρακτικές που παραπέμπουν σε τοπικούς κομματάρχες τύπου ‘’ Γκόρτσου ‘’ και ‘’ Μαυρογιαλούρου’’!

Ο καθένας ας κριθεί για τις αποφάσεις του.....